Valborg

Valborg idag och vad händer då?

eftersom att jag inte är någon fest tjej så brukar det inte hända något, trodde att jag och Daniel skulle hitta på något men så hade han annat för sig. Så vi gjorde lite tacos här hemma och sen tog vi en biltur för å leta lite brasor gick väl sådär men mysigt och roligt iaf :P fick dagens skrattanfall iaf när vi åkte förbi ett ställe som hette Nor fast på skylden så hade någon skrivit dit ett S så det blev Snor, skratta så jag nästan höll på att köra av vägen haha dålig humor jag vet! :P Fick iaf se en brasa som var stor och i farten den på holmen hade redan slocknat när vi kom till stan igen hehe.

Nu blir det lite tv mys och ett glas eller nått hejsvejs ha en trevlig valborg. (shit bara några få veckor kvar till studenten nu!)

SOLEN!!! :D

Hejsan :)

Varit nere i stugan idag också å grejat men nu ligger jag hemma på verandan å solar :) jag älskar solen å värmen, vill kunna börja ha klänning å shorts och öppna skor nu :)


Gottis Mysan

Hejsan

Vi har varit nere i våran stuga hela dagen och grejat, byggt, flyttat ut saker/möbler, tapetserat och målat. Sen hoppade jag direkt in i duschen medans Daniel åkte upp till golfbanan och tränade. Sen har vi ätit grillat och nu väntar jag på Daniel för när han kommer så blir det lite efterrät och annat gottis :)

fan har börjat äta mer gott igen bara jag inte går upp nå i vikt för vill Inte att det ska bli nå krångel med min balklänning :P som förövrigt är färdigsydd och påväg hem till mig :) igår när vi kollade så befann den sig i Paris hehe. vill att den ska komma nu nu nu och att allt är som det ska :) Längtar sjukt mycket!

hejsvejs

fredag, prov och sånt

tjohej :)

Jag klarade matte provet idag iaf :) och igår lämnade jag in projektarbetet rätt skönt så där. Fast det är mer saker kvar att göra så inte tid för att slappa än inte, vad jag vet om nu så har jag iaf två prov och fyra inlämningar kvar att lägga krut på. och hoppas ju på att inget nytt dyker upp för nu räcker det!

Nu väntar jag på Daniel så ska vi ner på stan en sväng sen blir det grillat hemma efter det mums :) hoppas på att det blir en mysig kväll också.

hejsvejs

Inte okej med äpple

Jag är hungrig fattar inte varför jag åt ett äpple "/ blir alltid hungrig av det ju :( sån här sugande känsla i magen typ.

Aja nog om det. Nu sitter jag å bara väntar på att denna skoldag ska ta slut sen hem å tagga för matteprov i mon.

Hejsvejs


Tips

Är ni sugna på någonting gott?

Ja då kan jag ge er ett litet tips att lägga vindruvor i frysen :) det blir som små mini isglassar jätte gott faktiskt å jag är inte ett jätte fan av vindruvor men de är kalla och goda så blir nog bra att ta en varm sommardag!

Mums :)

Svenska nationella skrivdelen

Orkar inte att jag sov piss dåligt idag också, jag har inte tid med det! Ge mig sömn så jag får kraften tillbaka.

Nej nu kör vi svenska nationella tycker jag, lycka till alla där ute som också ska skriva idag.

Ska snart bege mig av mot skolan hehe lånar bilen idag :P

All min lediga tid

lägger ja i princip på pluggning just för tillfället.

Var hemma på hålet och pluggade till provet som jag ska ha i morgon på ekonomin och efter skolan så har jag suttigt med projektarbetet fram till nu med paus för mat men annars så. Snart klar med projektet i mon ska jag göra det sista ska nämligen låta mamma min läsa igenom allt för att få lite synpunkter och så som jag kan ändra i mon och åka ner till Sören för att höra om några grejor sen är det klart :)

Att jag faktiskt lägger ner så mycket tid på detta är för att jag tycker att det är kul att skriva och sånt så tycker det bara är kul men också skönt att få det klart, man har ju lite andra grejer att fixa med också :S

Det är ju sjukt lite tid kvar nu! jag är inte orolig över att jag ska hinna klart allt utan min största fasa och nervositet ligger just nu mest på att jag vill ha varmt och fint väder snart och framförallt under studentveckan. Men man får tänka positivt att det kommer vara lika fint som förra året för då var det varmt kan man ju säga. Nej nu känner jag att jag babblar allt för mycket så rundar väl av med att säga utifrån rubriken att jag har fullt upp denna vecka med administrations prov i mon, svenska nationella hela dagen på onsdag och matte prov på fredag och på det så har jag tre arbeten att jobba med också.

Nej nu lär jag återgå till boken hejsvejs

Skön helg

Hejsan :)

Har varit en skön och lugn helg :) Mannen min har varit och jobbat å grejjat på förmiddagen både igår och idag så då har jag passat på att plugga och sen myst med honom på eftermiddag/kväll :)  I går kväll kollade vi på filmen Frozen den var bra tycker jag men lite äcklig också :S kan rekomendera den.

å nyss så blev jag så sugen på något så gjorde en hallonpaj mums, så nyss ätit den :) Nej tror jag ska krypa ner i sängen och kolla dagens avsnitt av gossip girl innan jag somnar.

hejsvejs


Det här var det som blev kvar :P bra har jag nått att smaska på i morgon såå gott med vaniljkräm till :)

Fredag :)

Hejsan :)

Fredag igen skönt! veckorna går så himla fort jag har liksom inte ens fattat att jag har börjat skolan efter lovet en haha. Men så här ligger det till i onsdags så åkte jag hem efter skolan och ställde mig och lagade lite god lyx mat till mig och min älskling. provade för första gången att göra potatisgratäng. och bra blev det :) mums och till det så blev det fläskfile, vitlökssmör och sallad och sen till efterrätt så blev det chokladpuddig med grädde :)

Sen igår så satt jag hemma på hålet och försökte mig på att plugga matte. åkte tillbaka till skolan för en lektion och sen hem igen och satt då i typ 6 timmar helt konsentrerad framför datorn och skrev på mitt projektarbete. Var skapligt trött i ögonen efter det så sen fick det bli tv och sova haha. så nu vet ni det ;P

Nu ska jag snart åka till skolan och sen efter det så får vi se vad som händer.

slut på lovet

Ja då var första dagen i skolan efter lovet avklarad eller ja första lektionen kanske jag skulle säga för hade ju bara en :P va i skolan i en och en halv timme sen vid lunch så åkte jag till Sören och jobbade med mitt projektarbete, börjar se slutet nu efter massa timmars arbete under lovet :) skönt :)

Sen åkte jag hem och började med maten och sökte till högskolan, sökte mest i fall att jag ångrar mig i höst och vill fortsätta plugga och för att det är kul att bara se om jag kommer in. vet ju inte riktigt vad jag vill plugga i så fall och känner inte för att flytta så får se hur det blir med den saken, ska försöka mig på å söka lite jobb iaf.

nej nu ska jag skriva lite till på mitt projektarbete sen får det bli tv resten av kvällen tror jag :)

tjingeling

Shopping

Hejsan :)

Hittade lite i Västerås idag :) så jag är nöjd. Men hittade inget halsband till balen som jag fastnade för så får fortsätta leta.


åh vad jag längtar till sommaren då man kan gå runt så här :) koftan och skorna köpte jag idag, de virkade shortsen köpte jag på H&M förra veckan trodde inte detta var min stil men jag har kommit fram till att man snabbt kan ändra sig, riktigt sköna är de iaf :)


Här ser ni koftan från förra bilden, ett par ljusgula jätte sköna jeans och en rosa glittrig topp/bh allt från Gina Tricot :)


En mysig pastel lila tröja också från Gina. Känner att min shopping påse blev väldigt färgglad idag haha men jag gillar färg och nu är det ju inne också. :P


Sen till det bästa av allt :) dessa snygga skor hittade jag på skopunkten tyckte de va lite annorlunda med kork och de olika materialen :) jag älskar skor, Daniel, mamma och Sören tycker jag har för många men det tycker inte jag haha.


Sen spenderade jag och mamma säkert en timme inne på Make up store haha provade massa färger och kunde inte bestämma oss. men de fick bli tre ögonskuggor i pullver form, en grå silvrig, en vit shimmrig blir dock inte så på, blir snarare guldig haha och en ljusrosa. Sen fick det bli en guldig high tech Lighter, skulle egentligen ha den neutrala vita men den va slut "/ så dividerade fram å tillbaka vilken färg jag skulle ta istället men fick bli denna. tror den går att täcka rätt bra med ögonskuggorna ändå. Så tänkte jag skulle gå lös på dessa i mon. då kanske det kommer en uppis på hur det blir :P

Västerås

Hejsan :)

Det blev inge Stockholm med hjärtat igår men vi myste hemma i soffan istället :) och idag drar jag med mamma till västerås för lite shopping är några butiker jag vill in och kolla i :) å har velat åka länge nu å shoppa så nu fick det bli.

Tjingeling nu måste jag sticka :)

Red lips

Hejsan :)

Fick bli en sminkning idag också och nöjd blev jag igen helt otroligt haha. Inte de bästa bilderna jag vet, men är tagna med Iphonen :P men man ser ju iaf lite, det är ju lite svårt att få med på bild tyvärr men är finare i värkligheten.

Röda läppar fick det bli till

haha alltid lika snygg när jag fotar med blixt :P röda ögon är väl snyggt eller? matchar ju läppstiftet iaf haha och man ser ju sminket som var själva meningen liksom.

Vill ha!!!

Åh jag vill ha den här otroligt fina klänningen! :) tänkte först ha denna på balen men den var lite dyr å sen hittade jag ju en otroligt fin balklänning :) men vill fortfarande ha den här!! Haha


Sminkning

Hejsan :)

Har hamnat i en smink period igen :P jätte kul å vill inhandla lite nytt nu ju haha. Ska i alla fall in på make up store i helgen när vi åker till Stockholm å köpa en high tech lighter färgen platina har nämligen hört att den är jätte bra som ögon primer. :) en primer har man under ögonskuggan för att den ska hålla längre och färg pigmentet i skuggan blir starkare :) så kan ju berätta vad jag tycker om den sen när jag har köpt å testat den :)

Men i alla fall så fick jag för mig å sminka mig lite granna nyss å jag blev faktiskt nöjd så här kommer bilder på det :) inte de bästa bilderna men de är tagna med min iPhone, dess utom så satt jag i mörkret men det får duga man ser ju färgerna :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3064287/images/2012/pic_197806284.jpg" class="image">


balfrisyr

Hejsan :)

Var ju och planerade bal frisyren idag, så fint det kommer att bli :) blir lite löshår i också så håret blir lite längre hihi.

Så nu har jag ett till uppdrag att hitta ett diadem eller en liten tiara å lite små grejs till håret :) funderar på att ha pårlor i, det blev så fint! annars några små blommor kanske? :)

Hehe det är mycket med det här :P var ner på stan och kollade lite hår grejer och kollade om jag hittade något snyggt halsband men nix. Men ska till Stockholm i helgen så då ska jag dra med Daniel in i lite smyckes affärer :P

Hittade för övrigt lite smått å gott på stan som jag vill inhandla men känner att jag borde vänta för hur mycket pengar som hellst har jag ju tyvärr inte "/

Hejsvejs

Jag är tillbaka

Nu har jag verkligen legat på lat sidan men nu kanske det kommer upp lite inlägg ibland igen.

Just nu har jag bara bal i huvudet hehe. beställde en bal klänning (äntligen) i fredags så har haft lite mail kontakt å så med en tjej :P. den blir skräddarsydd efter mina mått så jag hoppas att det kommer bli bra men det tror jag nog :) längtar som en tok!! men det kommer ta ungefär 4-5 veckor att få den så hoppas verkligen inte att det blir nå krongel så det tar längre tid. för det är inte mycket tid kvar nu :S men det är skönt att ha beställt nu :) typ alla har ju fixat redan så kändes som att det var lite på tiden.

Sen så ska jag till min frisör i morgon och göra en bal provuppsättning :) så jag har suttigt och kollat lite på frisyrer också så ska ta med lite bilder att visa henne i mon. Åh nu längtar jag till allt det här! :)
Å när jag ändå är igång så har jag börjat kolla lite smycken, vill ha något ganska stort halsband tror jag :) ska fortsätta kolla :P
Tänkte Daniel skulle få ha denna fina slipsnål iaf :P haha nja skulle inte tro att han skulle ta på sig denna faktiskt haha :P

RSS 2.0