Nytt

Mycket sånna här inlägg nu men :P här är iaf nya halsbandet från new yorker och en liten smyg hint på nya tröjan som jag köpte igår hehe. Annars så sitter jag i skolan nu å väntar på första lektionen.

Va helt slut igår låg bara hela eftermiddagen och känner mig lite hängig idag också "/ Bara jag inte blir sjuk :( behöver verkligen jul nu.


Nya t-shirten

Här är t-shirten som jag köpte på herravdelningen på new yorker :)


Shopping :)

Nu kommer mina shopping fynd upp :P är nöjd över dagen och vad jag hittade :)

det blev ett par byxor i typ skinn imitation som är lite glans glittriga kan man säga med guld dragkedjor på benen och på låren, ett linne, en t-shirt från herravdelningen, ett halsband i smutsig guld färg och en Pippi tröja :) Pippi tröjan gillade jag när den va en kofta och sen hade den såna här lappar på armbågarna som jag inte är så mycket för. Men det funkade denna gång å jag ser dom ju inte själv så fick va lite trendig på två punkter där :P

(Eftersom bilderna krånglar så lägger jag upp en nu så kommer de andra lite senare) eller i en outfit någon dag.


skodjungeln

Jag har fastnat i skodjungeln av Jeffrey Campbell skorna, först gillade jag dem inte alls men nu vill jag bara ha typ, synd att de är så pass dyra bara "/ jag kan tänka mig hur snyggt det skulle vara med de glittriga till mina nya snygga byxor som nästan är lite läderimitation till nyårsafton. Ska visa de sakerna sen :P åh vill ha
Sen hittade jag liknande som jag vill ha från Nelly shoes för en billigare peng :) hel svarta eller de gråa med ormskinns imitation :) fast klacken på Jeffrey Campbell skorna är ju klart snyggare. Men dessa kostar under 500 lappen närmare bestämt 449 kr. :)

Första advent

Hej nu va det ett tag sedan.

Men igår så va vi till Västerås och shoppade :) jag hittade lite fina saker som jag ska visa er i morgon tror jag :) å så hittade jag en jätte fin lång klänning skulle ha köpt den "/ men vet inte riktigt när jag skulle få användning för den men "/ den va iaf jätte fin och den va lite som en enkel bal klänning :) färgen va lite rosa brun kan man säga å ungefär siden tyg. Men men nu följde den inte med mig hem tyvärr :(

Idag är det första advent med regn rusk och blåsväder hela dagen men otroligt nog så är det vitt ute på marken nu :) kom lite blöt snö tillslut. Idag har jag och Daniel bara tagit det lugnt och jag har pluggat och lagat mat också och nu ska jag kolla på tv :P

Ska försöka komma ihåg å ta bilder på mina fynd imorgon :)


Breaking dawn

Hejsan

Ska berätta lite om helgen nu tänkte jag. På lördag morgon tog vi en välbehövlig sovmorgon efter en inte så bra sömn "/ men sen blev det fart på oss för att vi skulle hinna åka och hälsa på min farmor och farfar innan de skulle åka iväg :)

jag och Daniel åkte dit själva så när vi kom dit så myste vi lite med deras otroligt mysiga katter, zisko den ena av dem är lite som en hund måste jag säga haha. Sen gick vi fyra till åkersberga centrum och tog en mysig fika, och åkte till deras segelbåt och kollade för farfar skulle fixa något. Sen tog vi med oss farmor och farfar in till stan när vi åkte hemmåt så slapp de åka tåg å tunnelbana å sånt. Sen blev det god mat hos pappa igen på kvällen och film till det.

På söndag morgon åkte Daniel med pappa och tränade sen var de de "roliga" skidorna på tv innan vi åkte hem på eftermiddagen. Jätte mysig helg hade vi i alla fall :)

Sen igår kväll så var vi på bio breaking dawn :) den va jätte bra tycker jag den ligger tvåa på min lista efter Twiligt. :P Nu vill man ju se slutet också har ju läst böckerna så vet ju lite vad som kommer att hända :P

Nej nu ska jag återgå till pluggandet av marknadsföring.


Julpyntar

Nu sitter jag i skolan och har en onödig dag (kollar på när de andra jul pyntar klassrummet) hade varit skönt å varit hemma å kanske fått lite gjort i stället faktiskt. Jag bloggar nu förresten från min nya fina iPhone 4s som jag fick hem igår :) myyycket finare, myyycket bättre och myyycket snabbare perfekt helt enkelt :) och nu kommer det att bli mycket bättre mobilbilder också.


Nils Holgerson slips

Nu sitter vi hemma hos pappa min, åt hemgjord pizza när vi kom hit :) och nu sitter pappa och viker skjortor av 20kr sedlar coolt när gåsen blir en slips :P haha coolt :) Väldigt dålig bild men lite syns iaf :)


Fredag :)

Godmorgon!

Idag är det fredag riktigt skönt jag börjar halv 11 idag så sitter här ett tag innan det är dags att ge sig av. Har två lektioner idag så slutar 2 sen vid halv 4 typ så åker jag, Daniel och Snuff (hans bil haha) till Stockholm och hälsar på min pappa över helgen :) kanske skriver något under helgen hejsvejs

Trodde det var ett spöke

När jag stod i duschen tidigare så hörde jag att någon va på toadörren och sen såg jag något i ögonvrån genom duschdrapperiet så jag sa hallå, och tänkte låste jag inte dörren. Så vände jag mig om för att jag skulle kolla ut om det var någon där, då skriker jag och håller nästan på att kissa på mig typ haha då står min kära pojkvän där och sticker in huvudet i duschen haha. Gud blev så jäkla rädd haha!

Det konstiga är att jag hörde inte när han kom in genom ytterdörren (fast toan är bredvid) och han måste ju ha pratat med Sören eller nått innan han smet in på toan haha. haha blev ju överraskad på två sätt iaf :P

Nog om det lilla äventyret :) provet idag gick inge vidare tyvärr men hade ju inte pluggat nå vidare mycket heller. Va typ första matte provet som jag känt min närvös över "/ sen va resten av dagen ganska värdelös den också.

Bild från Google

SEGT

Jag är hungrig och trött och det är två timmar kvar "/


Matte prov

Nu ska jag snart till skolan och ha matte prov :S får se hur det går hade ingen ork alls till och plugga igår jag kom i princip hem åt mat och sen låg jag i sängen tills jag la mig och sov vid halv 10. Aja nu lär jag snart cykla iväg i kylan "/


This is England

Nyss kommit tillbaka till skolan efter skolbion this is England hette den å den va väl ingen höjdare precis den va ganska seg å hade typ ingen handling segt. Nu har vi hål till sista lektionen också "/ borde plugga matte men har ingen ork får se om det finns ork till det sen.


16 november

Hej

Igår var jag hemma jag mådde inge bra "/ men tänkte försöka mig igenom denna dag ändå.

Så får väl reda på mitt prov idag istället, nästan så att jag hade glömt bort det redan haha. Sen ska vi gå och titta på skolbio hoppas på att den är värd att se bara den hette något med england å det låter ju inte så jätte skojj men vi får väl se helt enkelt. Efter det så tror jag att vi ska tillbaka till skolan och ha filosofi och då får vi se om man får tillbaka uppgiften som vi lämnade in förra veckan, hoppas för vill veta vad jag fick på den :)

lite om min dag

När jag var hemma på lunchen/hålet på tre timmar så va jag trött å på dåligt humör och fick inget gjort men när jag kom hem igen vid fyra så åt jag lite mat och blev lite piggare.

Köttfärs och spaghetti vart det å Sören hade haft i en krydda från thai restaurangen och för mycket denna gången med så kände inte i början om det va bara styrka jag kände eller om det va varmt också, och det va både och kan jag lova starkt som satan och brände mig på tungan "/.

Sen blev jag lite piggare som jag sa så fick faktiskt alla affärsjuridik uppgifterna gjorda de va ovanligt lätta tycker jag många kunde jag utan å kolla i boken :) skönt när man är på dåligt humör och har en del att ta tag i. Försökte mig även på matten som jag har prov i på torsdag men beslöt mig för att försöka ta tag i det i morgon istället. Och i mon får jag reda på hur det gick på affärsjuridikprovet :) hoppas att det gick bra!

Nej nu svamlar jag bara på om massa ointressant så slutar skriva nu hejdå

Iphone 4s

O lala nu är denna pärla påväg hem till mig hihi :)

Om man ändå hade en egen lägenhet

Åh vad jag vill flytta till en fin lägenhet med Daniel nu :) Hitta massa fint på Ikea, lite ser ni här nedanför som är mina favoriter just nu. Är lite smått besatt av "maskroslampan" (den på första bilden) som jag kallar den :P å sist vi var på Ikea så va det sånna överallt.

.

Fars dag

hejsvejs

Idag är det fars dag så först ringde jag min pappa och gratta :) och sen åkte vi till mormor och morfar och hälsade på en stund. Men känner mig inge vidare idag trött och tror jag har feber "/

Sen kom Daniel han skulle fortsätta med sitt lilla arbete han fick av oss i helgen att sätta dit lite lister här å var som inte har blivit dit satta på ett par år sedan mamma och jag tapetserat om typ :P Så igår va vi och köpte lister och sen så hjälpte jag Daniel med det. Nu åkte han nyss hem :( jag förstår inte hur man kan sakna någon så när han precis åkte men så är det.

Sen blir det mat och tv skulle jag tro, borde ha pluggat lite affärsjuridik idag men gör det imon istället mår inge vidare känner jag "/

Min dag och nu soff mys :)

Gjorde det muntliga på svenskan idag gick bra och nu är det också gjort skönt :) känns som att jag har fått lite skolsaker gjorda de senaste dagarna.

Nästa vecka blir det matte prov och veckan efter det så har jag marknadsförings prov så bara å plugga "/ jag tycker bättre om inlämningsuppgifter och uppsattser. Jag tycker att det är roligare och sen kan man göra lite i taget eller allt på en gång och sen släppa det. Medans proven måste man plugga massa och vet inte om man pluggar på rätt saker å sånt där jobbigt. Men nog om det.

Vad har jag mer gjort idag då eftersom jag slutade så tidigt? jo öm inte så mycket. Skrattade med mamma eller mest åt henne när hon tog roliga bilder på sig själv och mig på mobilen. Tittade på arkiv x med mamsen sen har jag mest bara ätit skumtomtar som min älskling kom med igår (en hel låda) :) älskar skumtomtar :)  Sen gjorde jag tacos å så hade vi taco mys. Nu tittar vi lite på Idol sen får vi se hur resten av kvällen blir. Ha en bra kväll :)

Förresten vet att vissa kanske tycker att det är tråkigt när man inte så ofta har bilder. Men vill inte använda google bilder och har inga bilder på min dator och orkar inte använda kameran å greja. Blir mobilblogg när jag har bilder :) å sen är det inte bara bilden som är viktig eller hur då? :P

Svenska C

Hejsvejs

Älsklingen åkte nyss hem och jag ska snart till skolan eller börjar halv 11 och har bara en lektion idag så slutar 11.50 igen så skönt :) hoppas bara på att det inte är som vissa säger att vi har muntligt föredrag på svenska C idag :S hoppas inte hatar muntligt och är inte speciellt förberädd heller "/ aja får se hur det blir. Snart hemma igen i alla fall :)

Nöjd idag :)

Hejsan :)

Idag har jag fått mycket gjort tycker jag. Först på morgonen hade jag affärsjuridik prov och det kronglar ju alltid för någon när vi ska göra prov på datorn. Denna gång var det en som inte kunde logga in på skoldatorn men det löste sig efter ett tag och jag hade med min egna dator och fick inte internett att funka "/ då det är lättare att leta lagar och kopiera paragrafer på internet lagboken. Så jag fick sitta och bläddra i lagboken istället segt "/
Sen åkte jag hem och åt lunch sen åkte jag tillbaka till skolan igen. och där fick jag en filosofi uppsats/ inlämningsuppgift klar och inskickad och när jag kom hem fick jag en labbrapport gjord också känns skönt :) nu skulle jag bara behöva läsa igenom ett nytt kapitel i affärsjuridik och kolla igenom lite matte tills i mon.
Och nu sitter jag och hoppas att min man ska komma hit och mysa med mig :) hehe

Ville ju ha juleskum :(

Hejsan suttit och pluggat typ hela dagen idag "/ satt hemma på mitt tre timmars hål och sen efter skolan också. Och nyss skulle jag unna mig Juleskum som jag är så förbaskat sugen på så jag gick ut i kylan till affären å så fanns det inga!!! Åh. Men köpte dubbelnougat som tröst, det är ju också väldigt gott :) men nu ska jag nog fortsätta sitta med huvudet i boken ett litet tag innan jag tänkte kolla lite på tv.


Slut på lovet :(

Nu va det dax för skolan igen då. Hade varit skönt med några veckor till med lov "/

Mysig helg :)

Hej

I fredags så åkte jag, Daniel och mamma till Erikslund i västerås och skulle shoppa. Men slutade med att jag kom hem tomhänt mamma en halsduk och Daniel en vägg hylla haha vi va inte så shopping sugna. Daniel hittade stora bamse högtalare på mediamarkt som han ville ha men de kostade 94 000 kr 94 000 KRONOR!!!!! helt sjukt
Sen igår så bytte vi däck och tvättade mammas bil så den blev snygg igen :) sen bara mös vi och sen på eftermiddagen så åkte vi och spelade badminton med mamma och Sören. För mammas jobb hade bokat sal å skulle spela så då hängde vi på. haha hade ganska roligt och min man hade lite skrapsår lite överallt efter att ha slängt sig ett antal gånger :P  sen blev det mys igen på kvällen :)
Daniel har åkt hem men kanske skulle komma tillbaka och tvätta våran andra bil senare haha han skulle få betalt nämligen :P och Jag lär plugga lite affärsjuridik "/ det bra är väl att man alltid har facit med sig i form av en lag bok men hur kul är den att slå i då "/

Städat

Hej
Känner mig lite duktig idag har städat rummet vilket innefattade, torkat av mina byråar och damsugit å sånt. Sen har jag fyllt tvättmaskinen två gånger också och vikt tvätt. Dock förstår jag inte riktigt hur klockan kan vara så lite fortfarande och det värsta är att klockan känns som att den är typ fem för det börjar redan mörkna ute "/ usch och fy!

Hund bebis

Hej

Nu va det ett litet tag sedan men har inget intressant att berätta just nu. Har lov men har ändå inget för mig. "/
Idag har det blivit tv, dator, tv, tv, dator typ. Fast va iaf ute med vovven en timme och såg en lite konstig sak :P en tjej var ute med sin hund och barnvagn en sån där liten sittvagn å när jag kom närmare så såg jag att det inte var något barn i vagnen utan där satt en lite vovve haha den orkade kanske inte gå så långt så den lilla fick sitta i vagnen :) haha kul men gulligt!