Dan före dopparedan!

Hejsan alla :) tänkte slänga in ett inlägg så här dan före julafton :)

Känns inte som att det är dan före dopparedan en kan jag ju säga ingen julkänsla alls nästan, i för sig så är jag väl inget jätte fan av jul men alla klapparna ser jag fram imot hehe :P Senare kommer min älskling och så ska vi ha uppesittarkväll och eget julmys i morgon och öppna varandras presenter för vi kan inte ses mer sen under dagen. Men på söndag ska vi mysa till det igen för då har vi ett och ett halv års dag :´)

Här har ni en klänning från nelly som jag gärna hade vela haft i morgon men så blev det icke, hade tänkt sy en liknande själv istället för en billigare peng men så mycket tid fanns det inte haha :P


20 december

Nu är det inte långt kvar, jag vill öppna julklappar :) får se hur det blir på julafton aja.

Nu ska jag bara ligga i soffan har Inge skolarbeten kvar å skulle egentligen ha lekar med sp nu men orkade inte vänta å sen så har jag ont i huvudet så nu tänker jag vila. Så skönt med ledighet nu har varit en jobbig tid nu ett tag med stress å annat så vill bara mysa med Daniel å bara vara.


Irriterad men frisk... typ

Efter att ha varit hemma i över en vecka och suttit upp och sovit de senaste dagarna så kände jag att det var dags att försöka ta sig till skolan idag. Så klockan ringde 8 och jag var svin trött efter att ha hostat halva natten men jag gick upp och fixade mig. Sen slog det mig att matten kunde vara inställd så jag kollade upp det och det var den, tur att jag kollade. Eftersom att detta gjorde att jag skulle börja två timmar senare så jag gick och la mig igen. Sen kom jag till skolan till 12 och hade en onödig svenska lektion eftersom jag hade uppgiften hemma på datorn.

Sen när den va slut vid ett så fick jag reda på att det va eget arbete på ekonomin så jag tog mig dit och hämtade böcker för att kunna plugga ikapp lite. Sen skulle nästa lektion börja två timmar senare vid 3 så jag satt i två timmar och väntade och strax innan den började så fick jag reda på att även den va inställd!!!

åh jag blir så trött varför kan de inte säga något eller skriva in det på schema ändringar!!! helt onödig dag i skolan idag alltså.

Grattis Lovis :)

Idag är det Lucia och min älskade lilla Lovis fyller hela 10 år idag! Våran lilla lusse hund :)


12 dagar kvar

Åter en dag hemma och sjuk, när tar det slut liksom lär bli hemma i morgon också. Satt upp typ hela natten och fick väl någon timmes sömn hoppas att man får sova i natt.

Och i mon är det redan Lucia och snart är det jul. ska bli skönt med lite ledighet och mys, sen ser man ju fram imot julklapparna också haha :P I mon på lucia så fyller våran lilla vovve Lovis 10 år också så speciellt liten kanske hon inte är :)

Vovven

Min vovve såg lite fryssen ut tyckte jag :P det konstiga är att hon gillar det haha


Snö och julbord

I fredags Gick jag till skolan vilket inte va så kul det hade snöat nämligen och gick inte att cykla och sen så vräkte det värkligen ner snö!! flingorna va lika stora som dasslock typ haha. och bra mådde jag inte heller tror inte en promenad till skolan första dagen efter att ha varit hemma å sjuk är så bra så ångrade lite att jag inte stanade hemma för satt i skolan och kallsvättades :( men som tur va så fick jag skjuts av snälla Vicky hem sen.

När jag kom hem så kröp jag bums ner i sängen resten av dagen tills min älskling kom hit. Det va ända natten som vi kunde sova tillsammans förens nästa helg så han fick stå ut med å bli lite smittad hehe. Och i går var vi på Julbord det var gott och mysigt våran familj har det som tradition att äta det varje år och nu är även Daniel invollverad i det, han å Sören hade chokladpuddings tävling vem som kunde äta mest :S.

Nu ligger jag i sängen vaknade tidigt och kunde inte sova så tog och gjorde lite skolarbete på morgonkvisten nu tänkte jag slå på filmen Troja som vi ska skriva en filmrecention om och jag missade halva filmen i skolan när jag va sjuk så tur att vi hade den hemma. :P känner mig fortfarande inge pigg, nu är jag snorig å halsen är helt förstörd så blir bra med en film och en lugn dag.

Oj vilket långt inlägg hehe om någon ens orkar läsa allt detta babbel och inga bilder har jag heller tyvärr "/

sjuk

Hej

Igår och idag har/är jag hemma och sjuk "/ började i förrgår kväll att jag fick ont i halsen :( Men redan nu börjar det kännas bättre så hoppas på det. Annars så har det inte hänt så mycket precis.

Men har julklappar kvar att fixa varav en jag inte har en aning vad jag ska köpa :S Hade ju tänkt fixa det nu i veckan men så blev jag sjuk så mååste fixa det nästa vecka. Asså undrar varför jag gör inlägg via datorn när det går fortare och smidigare via blogg.se appen via mobilen det är ju där jag har lite bilder också har inget på datorn nämligen.

Aja nu ska jag hitta på något annat att fördriva sjuk tiden med. hejsvejs

Plugg

Hejsan

Gjorde ett trevligt affärsjuridik prov nu i morse, satt väl i nästan två och en halv timme. Men nu är ju det klart också känns skönt sen har vi bara ett prov kvar och sen är kursen slut ännu skönare kan jag lova. Juridik är inte riktigt min grej känner jag "/.

Positivt va ju att vi fick sluta när vi va klara med provet så va väl hemma vid 11 ungefär :) Har suttigt och målat lite på tavlan som jag skrev om i förra inlägget :P men nu tänkte jag ta tag i lite skolarbeten som ska vara klara till jul. Har en naturkunskap grej att göra och två svenska grejer en i svenska B å en i svenska C "/ Nej nu ska jag sätta igång.

Paint by number

Här är mitt nya lilla projekt som jag började med i går :) paint by number är jätte kul faktiskt :) allt detta målade jag igår, trodde att det här skulle ta en evighet men jag har helt fastnat och kan inte sluta. Så ska måla lite nu innan jag går till skolan haha

Fint va? :)


Mer av Västerås fynden

Nu visar jag de sista som jag köpte i Västerås i helgen. Ett linne från new yorker och ett par byxor från Gina tricot :) älskar byxorna sitter hur bra som helst och är sköna :) byxor brukar nästan alltid va för långa för mig så brukar inte kunna ha dem som har dragkedja nertill men dessa va helt perfekta i längden nöjd :)


Älvsjö

Hejsvejs

Igår var vi ett gäng från skolan som åkte till älvsjö mässan om högskolor och universitet i Stockholm. Det var väl helt okej fast blev inge klokare tyvärr. Jag vet inte om det här med universitet är min grej riktigt och sen vill jag helst inte flytta någonstans och va fast där för studier. Men man får väl se hur det blir helt enkelt.

Jag och en vän gick i alla fall runt där och kollade in alla montrar och fick en hel del papper, kataloger, pennor, godis och lite tygkassar å så. Sen gick vi även på några föreläsningar om olika skolor och studier. När jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig.

Idag får vi se vad som blir ska i alla fall till skolan för svenska C och matte. På svenskan ska vi skriva klart en novell idag och jag är klar men den är inte bra så får väl se vad som händer. Har inga nya ideer och lite lite tid kvar för att skriva en ny också "/ Aja nu ska jag sluta babbla ha det bra.

RSS 2.0