svåra val är inte lätt

hejsan

Jag har tyvärr inte så mycket att skriva om nu mest skola och plugg vilket kanske inte är så jätte kul att veta. Men i helgen åkte jag och Daniel till min pappa i Stockholm och åt god mat, hälsade på farmor och farfar och bara myste. Det var väldigt skönt och välbehövligt att bara ta det lugnt tillsammans med mitt hjärta.

Sen har jag börjat kolla lite utbildningar och så tills efter studenten men jag känner mig lite kluven "/ två saker jag vill göra är kurser som inte tar så lång tid men leder kanske inte till så mycket jobb och sen så får man inge studiebidrag heller, vilket jag gärna vill ha. Sen två större utbildning eller vad man ska säga som är 2-3 år som för hoppnings vis leder till jobb och studiebidrag ingår. Dock är jag inte så jätte sugen på att flytta själv någonstans "/

Nej det skulle vara skönt att bara göra lite små olika grejer/utbildningar man vill och jobba. tre år till känns tyvärr inte så lockande just nu "/ varför ska detta vara så svårt? önskar nästan att jag gick ett yrkes förberedande program från början och kunde få ett jobb man ville ha direkt.

H&M

Hejsan

Så där ja då va sista affärsjuridik provet gjort :) lätt va det den här gången också. Va klar vid 11 så då fick vi sluta :) sen har jag gått en promenad med hunden och sen så har jag och mamma hämtat ett H&M paket med lite mer av grejerna jag beställde. Denna gång fick jag en t-shirt och ett par skor :D


Frukost

Nu blir det frukost i form av egen tillverkad räkmacka :) mums!!! :D


Klart

Då va provet gjort :) bara å ta nya tag å börja på två in lämningar å börja plugga på nästa prov "/

ska ta en sväng på stan när jag slutar som en belöning innan man ska börja plugga igen :) hehe


Oriflame favoriter

Fick inte upp dessa bilder till förra inlägget men nu så i ett eget "/ jaja de kommer nu iaf :P


Oriflame favoriter

Här kommer mina favoriter från oriflame :)

för ansiktet så är det en ansiktsrengöring och ansiktsvatten som man känner sig ren och fräsch av. Sen min absoluta favorit är swedish spa Face scrub, en ansiktsskrubb alltså som jag typ inte kan leva utan hehe :P har till och med någon på lager för har passat på å köpt en till när den har varit billigare annars kostar den 120 kr och är bara 75 ml så passar på när den är billigare :)

Sen va jag bara tvungen och visa det coola läpp glanset som är transparant tills man får det på läpparna då ändrar den färg efter hud färgen så alla får olika rosa färg av den. På mig blir det oftast ganska mörk rosa :)

Sen så är det en body lotion och en sugar scrub (kropps skrubb) från serien milk & honey. Hela serien är bra har nästan alla produkterna hemma :P luktar gott och man blir mjuk å len. Sugar skrubben va den bästa kropps skrubben jag provat den löddrade nämligen så man behövde inte mycket för att kunna skrubba hela kroppen med den :)

Sen är det en handkräm som är super den går in fort i huden, luktar gott och händerna blir hur lena som helst. Jag har alltid haft problem med torra händer och har provat mycket och denna är väldigt bra. Sen är det en fotkräm som är bra under vintern (står så) men den är iaf väldigt bra man blir mjuk och den hjälper mot förhårdnader.

Sen till sist så är den en massage olja som har samma lukt som en parfym som heter love potion mysig och luktar gott :) sen har jag en hel del mer saker men dessa va mina favoriter :)


Pysslade om mig själv lite :)

Satt med ansiktsmask och provade min nya fotmask från oriflame i morse. Jag är nämligen återförsäljare av oriflame, och använder i princip bara produkter där i från nu :) det är billiga och bra produkter så tänkte visa lite av mina favorit produkter senare i ett inlägg :) dessa va de jag använde idag.


H&M

Här är två av mina saker jag skickat efter från H&M, resten kommer som sagt senare :) tröja och halsband nöjd :)


14 januari

hejsan :)

Igår åt vi god Tacos och spelade lite kort efter det, jag, Daniel och mamma :) Sen fick jag hem två av mina saker som jag har beställt från h&m igår som jag kan visa senare, men nu vill jag att resten ska komma också hihi :) men får vänta på det ett tag till antar jag :P

Idag så åkte jag och Daniel och fixade lite grejs, provade säng och hälsade på min mormor och morfar bland annat. Funderar nämligen på att skaffa mig en dubbelsäng :) är lite trångt att sova två i en 90 säng.

Nu tittar jag på trassel som går på tvn haha och Daniel sover så skönt bredvid sen två timmar tillbaka, dags att väcka honom snart kanske.


Filosofi

Hejsan

Nyss haft första lektionen som var naturkunskap och nu sitter vi och väntar på att filosofin ska börja "/ segt. Sämsta tiden å ha den lektionen för han pratar så mycket och det är svårt, å så har man det sista timmen ingen höjdare precis. Man sitter alltid på denna lektionen med en kurrande mage å en slut hjärna.

Sen lär jag fortsätta mitt marknadsförings pluggande när jag kommer hem också :(


natti

Nej nu blir det snart sängen och godnatt.. första dagen på länge jag är trött och vill sova vid den här tiden :P hoppas på bättre sömn i natt och har ju sovmorgon så kan ju ligga kvar när kockan ringer i mon :)

skolstart

Det va de... första dagen i skolan är avklarad en kort sådan blev det också så det var skönt :) slutade tidigare för våran lärare hade feber och orkade inte vara kvar längre.

Vilket betyder att lektionen i morgon också blev inställd så i mon har jag låång sovmorgon igen :) vilket uppskattas för hade lite svårt å ta mig upp tidigt i morse :S först å främst så la jag mig vid 10 i går men det gick ju inte å sova då inte men somnade väl tillslut och vaknade sen ett antal gånger i natt av mardrömmar vilket inte heller va nå vidare kul "/.

Men men nu är det bara att ta tag i pluggandet igen ett marknadsförings prov står på schemat till tisdag nästa vecka och när den är klar så är det dags att plugga till affärsjuridikprovet som är tisdagen efter det. Hoppas att det inte kommer nå mer prov dessa två veckor. Nej nu ska jag ta tag i skiten!

Här är två bilder jag tog i höstas :P

style by tyra

Jag har blivit lite smyckes fantast på senaste tiden framförallt halsband :) och jag hittade ett så coolt halsband på stylebytyra.se så jag bestämde mig för att skicka efter och hittade då också lite på rean perfekt :) så de kom hem ett litet paket i mellandagarna med detta i :)


En Ear cuff som var sänkt till 25 kr


Ett fjädersmycke för håret som var sänkt till 45 kr


Och sen till sist ett halsband för 199 kr

Bilderna är från stylebytyra.se

Liten del

Här är en liten liten del av allt nytt från den senaste tiden :P skorna fick jag i julklapp och kommer ifrån skokanonen och tröjan är från veromoda :) älskar tröjan funkar till fest och vardag så fin :) och skorna hade jag tjatat om ett par gånger haha


9 januari 2012

Oj nu var det länge sedan nått hände här :S finns mycket att berätta om och framförallt visa bilder på saker. Tex julklappar och shoppingfynd men jag orkar inte visa er allt men kanske kommer upp i bilder ändå så småning om :) men kan ju berätta vad jag fick i julklapp iaf :)

Så av älsklingen fick jag ett jätte fint halsband

Sen fick jag av mamma å sören
halkbanan betalad
ett par skor :)
Gossip girl säsong 4
sista harry potter filmen
ett usb minne
trådlöst headset till telefonen och datorn
en jätte fin salladsskål med två mindre skålar till
Juleskum :P
sen fick jag några handdukar av mamma och av mormor och morfar
pengar
en ljudbok med camilla läckberg
Hum kan ha varit något mer, men sen har jag inte varit hos min pappa å fått från den sidan än heller :) hehe

Sen har jag som sagt shoppat en del också hihi de kanske de kommer lite bilder på men om det är någon som vill se bild på julklapparna så kan jag fixa det också :)

RSS 2.0