allt som har hänt

Hejsan
 
De senaste dagarna har det inte blivit någon uppdatering för vi har spenderat våran tid i stugan och blogg.se appen funkar inte längre? så har inte kunnat blogga :P 
 
Men min mammas morbror och hans fru har varit här de åkte hem i går morse. Så tidigare i veckan så besökte vi visentparken för att de ville se de stora bestarna haha och tog en fika där. Sen har vi också varit till Hedemora och plockat as goda jordgubbar måste dit igen snart :) mums! Och sen har det varit träd fällning i sommarstugan så nu har vi parabol där nere hade ettan och tvåan innan. Sen så har vi grillat och mest ätit hela tiden haha och igår spenderade jag hela dagen med att sola :) 
 
 
 
 
Här ser  man när trädet faller :P fast på sne dårå 

hallonpaj

hejsan :)
 
Nyss gjort en hallonpaj så ska smaska i mig en bit nu hihi
 

Shopping

Hejsan 
 
Gud vilket väder det var igår! först var det varmt, kvavt och sol sen vid ett tiden så började det regna och det fortsatte att spöregna i ett par timmar och sen på kvällen så var det sol och klarblå himmel igen. Det här med väder har alltid fashinerat mig lite. Men jag tänkte passa på att visa er vad jag fick med mig hem när jag var ner på stan i början av förra veckan.
 
 
Denna fina väska som var alldeles lagom stor med guld detaljer hittade jag på åhlens. Orsaken till att jag slog till var att den var nedsatt typ halva priset så jag fick ge 170 kr för denna. Inte illa :)
 
 
 
Sen hittade jag också detta lite coola halsband på H&M för 70 kr :) tyckte att det var fint med lite färg rosa och gult och guld till det. Passar nog bäst till vitt eller svart :)
 
 
 

Isabellas hemligheter

Hejsan 
 
Igår läste jag ut Isabellas hemligheter av Isabella (Blondinbella) Löwengrip, jag läste även hennes första bok egoboost när den kom ut av ren nyfikenhet hur hennes bok blev liksom. Jag tycker att hon är en stark tjej boken eller böckerna är ju lite som en självbiografi men samtidigt inte, men jag tycker i alla fall att den var intressant att läsa och man började tänka till och en gång så upptäckte jag mig själv med att sitta å le när jag läste. 
 
Jag läser hennes blogg också och ibland kan det bli lite väl men jag känner ändå att jag måste fortsätta för hon kommer med riktigt bra saker och man önskar ibland att man hade hennes ide hjärna men men så är inte riktigt fallet haha. Men i alla fall så tyckte jag att boken var intressant. 
 
Så nu vet ni det hejsvejs :P
 
 
Titta den hamnade rätt börjar fatta nu hur man ska fota med mobilen så den hamnar rätt här haha

RSS 2.0