Present

Titta vilken fin stor femarmad ljusstake jag fick av mamma igår i försenad studentpresent :D Den är hur fin som helst letat efter en sån länge men de har varit så dyra men nu står en sån i mitt sovrum :) 
 

bus och pannkakor

Som sagt är ju lite hundvakt så nu har de två och grannens hund fått leka av sig en del :) skönt att dem funkade ihop hade kunna blivit lite jobbigt annars. Min älskade vovve Lovis är så söt när de andra två sprang runt och busade så stod hon och skällde på dem och försökte hänga på men hon är så pass gammal så hon orkade inte så verst mycket sötnosen :) 
 
Själv har jag nyss gjort lite pannkakor till sen lunch tidig middag till mig mums :) 
 
försökte sola lite innan solen gick i moln men fick inte riktigt vara ifred hehe
 
 
Här ligger båda helt utslagna nu haha
 
 
Sen får ni se mina mumsiga pannkakor också hihi

mardröm och hundar

Hejsan 
 
Är glad över att det nya blogg.se har gjort att jag längre inte har problem varken med tomma rader i texten eller med uppladdning av bilder men nu kom ju så klart ett nytt problem att mina bilder hamnar på sne "/ har provat att rotera dem innan men då hamnar de så som jag roterar dem istället ååhh irriterande så ni får väl stå ut med snea bilder antar jag "/
 
Men men som rubriken säger så skulle detta inlägg handla om min fina mardröm som jag vaknade upp av halv 6 i morse kändes skönt inte läskigt egentligen men då var det det :S bland annat så var det olika obehagliga meddelanden som jag fick i drömmen tror jag har kollat på Pretty little liars lite för mycket inne på andra säsongen och jag började kolla i måndags hehe, men iaf det jag vaknade av var att jag satte mig i bilen och så tog någon tag i min hals från baksätet (så som det bara händer på film). 
 
Nu sen kl 7 i morse har jag varit hundvakt här hemma åt min mammas morbrors hund Celine och lovis våran hund men hundvakt åt henne kan jag väl inte kalla det men de är inte så vana med varandra så måste hålla lite koll på dem. försökte nyss ta en promenad med båda men vände ganska snabbt Celine var ju galen jag höll ju på att flyga iväg :S hon är en chäfer. haha nu vet jag inte vad som händer kanske lägger mig ute i solen lite när gräsmattan har torkat. 
 
 
Meeen VARFÖR hamnar denna upp och ner liksom gaaah!!??
 

Student presenter

Skulle ju visa er vad jag fick i student present ju så nu kommer det :P 
 
 
Fick detta fina armband av min älskling :)
 
 
Fick detta fina Efva Attling halsband av min pappa och låtsas mamma. (det står amor vincit omnia - kärleken övervinner allt)
 
Fick dessa fina ljuslycktor av mina svärföräldrar :) ljusen har jag själv ställt i hehe och sen ser man den lilla blomman i hörnet Cupcaken som jag fick av min låtsas syster. 
 
 
Söt liten student gubbe som jag fick av svärmor :P
 
 
och sen till sist en massa kort fylda med pengar hehe :P
 
 

lite bilder från stugan


Ett tag sedan sist och midsommar

Hej hopp nu var det ett tag sedan sist igen men men. Nu har jag lite att skriva och visa. (varning kan bli lång text :P) 
 
Jag har för det mesta tillbringat tid i våran sommarstuga och haft det bra även fast vädret har kunna varit bättre "/ sen i torsdags dagen innan midsommar så åkte jag och min älskling till Sthlm för vi skulle fira där med honom :) så på vägen ut till våran stuga i Sthlm så åkte vi förbi farmor också hon blev överraskad :)
 
Vi kom fram rätt sent och sen väntade vi på min pappa och låtsas mamma och sen var det dags att göra mat så när vi äntligen hade fått i oss lite käk (grillat mums!!!) så var klockan närmare 10 på kvällen :S så det var bara att stupa i säng efter det. 
 
På midsommar så åkte vi ut till min fars kompis stuga på ljusterö och firade midsommar där :) vi gick bland annat ner till havet och den lilla stranden för att se det lilla midsommar firandet som var där så vi låg på en filt i gräset och tittade på barn och vuxna som dansade små grodorna och hade dragkamp med mera. Sen åt vi grillat och hade en trevlig kväll, tog färjan tillbaka till våran stuga vid 11 men satt sen uppe och pratade ett par timmar till :) det var en mysig och rolig dag :) 
 
På midsommardagen svek vädret oss lite (men det var ju tur att vädret var så pass fint på midsommarafton i alla fall) så då tog vi vårat pick och pack och åkte hem till pappa min istället och tittade på lite filmer (eller okej jag sov nästan under två filmer i Daniels knä) men minns i alla fall lite av dem och att dem var bra haha. Sen i söndags så åkte vi hem till Avesta igen.
 
Har tyvärr inte en enda bild från midsommar så bjuder på några från de senaste dagarna i min sommarstuga här i Avesta istället.
 
 
 
 
 
MEN varför hamnar bilderna på sne.....!!!!?

Studenten och allt det där

Så där ja nu känner jag att det finns lite ork för att skriva lite här
Jo så här är det hade en bra och fin studentvecka förra veckan och jag är så glad över att vädret var med oss. :)

Efter att ha sprungit ut ur skolan (väldigt kissnödig) så blev jag över fylld med blommor, nallar och kramar att jag inte ens kommer ihåg vem som var där eller vad jag fick från vem haha typ. Sen var det ju så att vi inte hade fått tag i något flak så vi bestämde oss dagen innan att vi ett gäng i klassen skulle cykla istället och vet ni vad? det var fan så mycket roligar!!! :D

Men iaf innan det så sprang jag och Amanda in i skolan igen för att kissa och då slog det mig att jag aldrig kommer att få göra det igen... Det känns inte riktigt än men allt är slut nu, kommer aldrig sitta i klassrummet med klassen igen. till och med dem personerna som man inte alls var förtjust i då saknar man eller inte riktigt än men jag vet att jag kommer att göra det. Man har haft både bra och jobbiga stunder. Men jag är mest rädd för att jag kommer att förlora kontakten med många personer, jag har inte varit den personen som har tillbringat tid med mina "klasskamrater" på fritiden och jag kanske får sota för det nu?

Ja ja nu vart jag för ingående på det utan det jag vill säga är att jag kommer att sakna allt som har med skolan att göra. Men jag är iaf nöjd över min student vecka fick gå på bal och vara så fin så att jag knappt kunde sluta titta på mig själv hehe :) och att jag fick göra det med min älskade prins :).

Men nu ska jag återgå till cyklandet på stan :P När kiss pausen var klar så sprang vi till cyklarna där de andra tjejerna väntade och då hade min familj pimpat min cykel haha jag var typ den enda som inte hade en pimpad cykel innan men nu var min nog värst haha. vi cyklade ett par varv på stan skit kul att bara skita i alla bilar som köade igenom stan utan vi bara prejade förbi dem hahaha sen pricken över i-ett var väl att min vän Pernilla skrek på mig och gav mig en visselpipa i farten. jag tackar för den den var nämligen mycket bättre för halsen än att skrika :P. När jag kom hem hade jag en mysig studentmottagning med hela min familj till och med farbror och gammel farmor var där :) kan visa bilder på vad jag fick en annan gång :) Känner att detta inlägg blev väldigt långt och kanske ingen ens orkar läsa men men skriver ju för min egen skull :)

Men för att avrunda allt med studenten så fick jag ta skit dagen efter och fram till nu. åkt på lite sjukdom igen. kan ni gissa när jag somnade igår eller i morse? jo efter 6 på morgonen någon gång efter att ha hostat hela natten känns som en bra start på sommaren men jag är ändå glad och tacksam för att det inte kom förra veckan!
Alltså varför hamnar alla bilder på sne? :S

Studentbal

Jag tänkte bara säga att IDAG ÄR DET BAL!!!!! Gaaaahhhh min underbart fina klänning...åh :) snart ska jag sminka mig och sen bege mig till frisören och bli iårdning gjord i håret :) Det är nära nu :)

RSS 2.0