Godmorgon

Godmorgon :) eller har varit vaken några timmar redan men. Nu sitter jag i soffan och myser med min fina nya filt som jag fick av min älskling i lördags :) den är sååå mysig sen har jag mina nya duntofflor på också riktigt sköna när man som jag alltid har kalla fötter.


Nya soffan :)

Så här blev det i vardagsrummet med nya soffan å det :) soffa, lampan, bordet, kuddar, gardiner å lite annat är nytt :) väldigt dåliga mobilbilder men lite kanske syns :P


Pumpa

Mitt å Daniels lilla projekt nyss :) fin va?


Hej

Hej mådde inte så bra igår så vart Inge bloggande å bild på nya soffan å det. Men kan försöka fixa det idag :) just nu är jag hos Daniel han kom hem sent igår så åkte hit då :) å nu väntar vi på min mor för vi ska åka med henne å fixa lite grejs å gå ner på höstmarknaden lite. Hejsvejs


HÖSTLOV

Nu är det äntligen höstlov!


Just nu sitter jag bara här är helt slut så blir sängen när jag skrivit klart detta :) var fullt upp idag nämligen. Först skola till fyra sen åkte jag hem och hjälpte mamma och bar ut gamla soffan å bord å städade efter det, sen åkte vi och hämtade soffan och de å sen började vi så klart sätta ihop allt och där mitt i slitet blev det pizza :) Så nu är vi nästan klara har en lampa jag ska montera ihop i morgon. Men blir riktigt fint så lägger upp bild i morgon nu vill jag bara sova å det länge :)
godnatt alla

Hoppas på ny soffa

Idag va jag och mamma och kollade soffa och vi fastnade direkt så diskuterat idag så får se hur det blir med det hoppas hoppas :) annars idag så va jag i skolan och gick mest bara runt vi hade mässa för niorna om alla program å jag hade inget speciellt å göra så jag åkte hem vid 1 så inte så lång skola dag idag skönt :)


fryyyysen

Godmorgon
Jag är trött och fryser som en gris, iväg till skolan nu hejdå.

Tränat

Sitter just nu på gymmet (iform) och väntar på att mamma ska köra klart sitt pass. Jag känner mig klar så får sitta och vänta :P


Om man hade byxorna fyllda med guldpengar


Hitta de här fina skorna och plaggen på nelly. Vill ha!

Kort skol dag idag :)

Godmorgon People :) Idag börjar jag halv 11 har en lektion och slutar 12 så är en kort skol dag idag. Så sen åker jag hem och grejar lite, blir nog något blogg inlägg då också. Sen när mamma min slutar så ska vi åka och kolla på lite möbler eller mest på en ny soffa :)

Film morgon

Hela förmiddagen har vi legat deckade i soffan och glott på film, myspys :) vi fortsatte kolla på filmen columbiana som vi inte orkade kolla klart på i går kväll. Den var bra, vilken jäkla brud. Sen såg vi Gränsen en svensk film som utspelar sig under andra världskriget. Sen Sanctum den var också bra satt å va nervös hela tiden, fast det är mest för att jag förknippar grottor i filmer med läskiga mutterade människor eller andra läskiga varelser :S kanske lite mycket skräckfilm fast gillar det så. Men denna va en äventyrsfilm :) sen såg vi ännu en film som jag inte minns namnet på minns heller inte så mycket av den för råkade ta en powernap under den filmen hehe.

blogg fixaren

Tänkte bara tacka min vän Sara för att hon har hjälpt mig med bloggen :) blev nöjd :) här hittar ni hennes blogg www.saraelundbeerg.blogg.se PS. Sara jag hittade ingen tjusig bild på dig så du klarade dig denna gång :P

Shopping

Hej igen :) vi har nyss ätit tacos å ska snart stoppa in en äppelpaj i ugnen mums mums. Blev som sagt lite shopping idag. Blev tröjan jag pratade om tidigare, ett armband, lite nödvändigheter och så kunde jag inte låta bli från å köpa en stor låda med juleskum :) det är så jäkla gott! Nej nu blir det snart paj å mys :)


Uträtta ärenden

Godmorgon! Idag ska vi uträtta lite ärenden. Ska dra med mig Daniel ner på stan en sväng, la undan en tröja igår som jag ska köpa :) sen får vi se om man kanske hittar något annat fint. men kan visa tröjan senare. Sen ska vi bland annat åka till min mormor och morfar och lämna lite saker. Sen lär jag plugga lite men får se hur det blir med den saken :P Vi hörs nog av senare!

Frost

Så här såg det ut i morse på altantaket när jag drog upp persiennen, först blev jag rädd å trodde att det va snö, som tur var så var det inte det. Men detta är inte heller okej! Kanske syns dåligt men taket är egentligen grått som det är längst ner på bilden :P


Gräsö

Monmon! Idag är det fredag och en inte så lång dag i skolan :) Sen ska min mamma och min låtsas pappa åka ut till mitt älskade Gräsö/Öregrund men jag stannar hemma och tar hand om vovven. Så min man kommer hit och bor här med mig i helgen, Sören utryckte det som att han skulle vara här och passa mig så jag inte ska smita haha. Nog om det. Detta är en bild på Öregrund för någon sommar sedan. Finns ingen bättre liten mysig stad att vara i på sommaren själv bodde jag på Gräsö tills jag var ungefär 8 år, så det betyder en hel del för mig :) Så om ni inte har varit där, åk dit i sommar finns inget bättre ställe :)

Snart är vintern här

Snart väntar ett antal månader framför oss med snö och rusk, det är inte riktigt min favorit. Jag föredrar när det är varmt men samtidigt är det mysigt när det börjar bli kallt ute när man får klä på sig varma mysiga kläder :) och man får en anledning till att bara sitta inne och mysa. Men det går ju till en överdrift när man lär ha sju lager kläder på sig för att gå till postlådan, okej nu tog jag i lite men känns så. Så jag bjuder på den här bilden från förra sommaren på midsommarkvällen :)

Älskling

Godmorgon, jag ville bara börja dagen med att säga att jag har världens bästa pojkvän! <3 Han sa en så gullig sak till mig i går kväll, jag blev så glad och rörd :) Meeen vad det var håller jag hemligt hihi

Blogg app

Hejsan :) tänkte prova blogg.ses blogg app nu för att skriva första inlägget så får vi hoppas att den funkar bra :) för hur smidigt är inte det liksom. Just nu håller min söta vän Sara på å hjälpa mig med min blogg design, ser ut å bli jätte bra :) det är inte riktigt min grej det där så lika bra å låta någon annan fixa det åt en.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0