Mina naglar :)

Var och fixade mina naglar fina inför balen och studenten blev riktigt nöjd :)

Men i slutet så ville jag bara hem fick knappt sova något i natt för jag varit så förkyld så åkte direkt hem å ligger nu i sängen och försöker kurera mig :( orkar inte vara sjuk igen å inte nu...!!! Låt mig bli frisk. Tror jag ska be till Gud hehe

Här är mina fina naglar en bild med blixt och den andra utan blixt :)


två bra nyheter och en dålig

Först till den dåliga då.... väldigt kul att man vaknade upp dunder förkyld i morse åh orkar inte nu!!! nu är jag helt slut efter dagens flängande och har feber gräns så ska vila mig nu känner att gräsklippningen i morse kanske inte var det bästa, vart helt slut efter den :( . Tips mot förskylning önskas?!!!! Men det ska nog bli bra tillslut det försvinner nog till helgen hoppas vi på!

De bra sakerna då.. jo jag var och fräshade upp färgningen i håret hos frissan idag så nu är det lite fräshare till balen :) och direkt efter det så åkte jag och hämtade min underbara balklänning som har varit och blivit lite fixad :P Det är typ den finaste skapelsen jag sätt kan titta på den konstant och vill inte ta av mig den! :D sjukt nöjd är jag! hihi helt sjukt att balen och student veckan är nästa vecka helt sjukt och jag länktar som en tok till balen och min klänning haha. Och i mon så ska jag fixa mina naglar också åh så roligt :) då ska jag slänga upp en bild på det här.

Nej nu ska jag äta och sen vila vila vila!

Sommar!

Kan det bli bättre än gräs mellan tårna och 24 grader i skuggan? Fy fan va skönt det är. snacka om att det kom fort för någon dag sedan var det bara varmt när solen låg på å annars kallt men nu... wow. Var nyss ute på en promenad med hunden i bara shorts så skööönt!
Så här stod det på termometern i går när klockan var 7 rätt komiskt hehe :)  Och fråga mig inte varför bilden hamnade på sne "/

The look of today

Hejsan :)

Äntligen börjar värmen och sommaren smyga sig på! :D

Idag har jag inga lektioner eller har typ inga lektioner kvar i huvudtaget :P Så idag tänkte jag åka å kolla hur det ligger till med min balklänning som är inlämnad för lite justeringar (börjar bli lite nervig att den inte ska bli klar och bra) och sen tänkte jag och mamma åka å kolla på lite utförsäljning av skor på skokanonen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3064287/images/2012/pic_203487684.jpg" class="image">


Tredje gången gillt

Denna underbara skapelse kommer ifrån Vero moda. Tycker att den är så fin med ett färgat linne under och den passar nog till det mesta i sommar vill bara använda nu nu nu! :) Denna och den leopardmönstrade klänningen är mina favoriter pland dessa plagg :)
Fick bli mycket kläder och shopping inlägg i dag hehe

Mer Shopping

Linnet är ifrån H&M. Siden i en typ champagne/beige färg är som på bilden :) sen fick det bli en bild på den fina detaljen på axlarna det gjorde hela linnet :)
Ett svart stickat (eller virkat vet inte hehe) linne från Gina tricot som ni ser på andra bilden så är den väldigt urringad i ryggen :)

lite shopping

Här kommer lite av de senaste köpen jag har gjort :)
En långkjol som är transparent nertill, därför jag visar benet på bilden så ni ska se :P den är ifrån H&M och det rosa siden linnet (vanligt tyg i ryggen) är ifrån Lindex.
En linne skjorta från H&M bilden gör färgen inte rättvisa utan den är mer mintgrön än på bilden. siden framtill och transparent rygg :)
Klänningen är i från H&M den satt som en smeck. Sen är det min älskade jeans jacka som jag har haft ett par år nu men den är köpt på Lindex men som sakt för typ fyra år sedan (tror jag köpte den i 9:an) :P
Denna långklänning kommer ifrån H&M tänkte köra en lite mer vågad leopard mönstrad långklänning i sommar. sjukt nöjd med den efter att jag fått lov att sy upp den typ en och en halv decimeter hehe :)

Det kommer upp lite mer plagg så kika in lite senare också :P

Fint :)


Allt å inget

Hejsan :)

Det verkar inte vara någon som kan hjälpa mig å förstå vad som är fel :( så får blogga från mobilen istället men då kan man bara lägga upp två bilder för om man lägger upp fler så går det icke Jaja slut snackat om det :P

Det kanske kommer upp lite ny inköpta sommar kläder nu fram över om det är något som är intressant? har shoppat allt för mycket på senaste tiden så nu får det vara nog ett tag hehe men nöjd med köpen är jag :)

Just nu sitter jag i skolan å segar. Har typ inget kvar att göra en naturredovisning, matte prov och ytterst lite på en ekonomi grej att lämna in :)

Hejsvejs

Hittade en bild på två plagg som är ny inköpta. Bilden direkt från provhytten :P


Hjälp någon?

hejsan :)

så här är det jag vill blogga men jag börjar bli skapligt trött på att min blogg inte funkar som det ska :/ har ju hört att det inte ska vara så som jag har det. Ni kanske undrar vad jag snackar om. Jo det är så här att det tar lång tid att ladda upp bilder för att de hamnar inte i inlägget jag skriver i utan varje bild hamnar i ett nytt inlägg så då får jag kopiera bilden och klistra in den i inlägget jag skriver, skapligt irriterande och tillråga på det så kan jag inte göra radavstånd alltså tom rad i texten all text trycks ihop om jag inte ändrar redigeraren och skriver in en kodmal varje gång och det tar tid :/. förstår inte felet och har alltid haft så här men tydligen ska det ju inte vara så.

Så snälla är det någon som vet vad som är fel och kan hjälpa mig? skapligt irriterande och det gör att jag inte orkar sitta med ett inlägg hur länge som helst för att jag måste redigera å greja varje gång. ååhh

Rubrik?

Hejsan :)

Sitter i sängen och läser lite bloggar och ska snart kolla på någon serie eller så tänkte jag. Kom hem från en helg i Stockholm tidigare. Daniel hade golftävling så vi spenderade helgen hos min farmor och farfar kan inte minnas sist jag sov där så det var skojj :) annars brukar vi ju va hos far min men han var i Norge så de gick inte :P. Så igår när Daniel åkte tidigt på morgonen så fick jag annat sällskap i sängen hehe farmors ena katt Zisco hoppade upp och la sig sked med mig tills det var dags att gå upp, mys kissen :)

Sen så åkte jag och Farmor till Täby centrum och shoppade lite. Hittade bland annat ett halsband som jag ska ha på balen till min underbart fina balklänning :) just ja det har jag ju inte sagt här att jag fick hem den i torsdags och jag är typ kär i den haha synd att den var lite stor vid brösten bara men får väl fylla ut lite där :P sjukt nöjd är jag iaf men den lär sys upp en bit så lär väl ta tag i det snart.

Fick bli en triss med katt mys bilder :P


Solen!!! :D

Har jag sagt att jag älskar solen? :)

fy tusan vilken härlig helg vädret är underbart :) jag blir glad och får energi :)

jag måste ju bara visa min fina bränna som jag åstadkom i går :P Haha skit snyggt men denna gång var det faktiskt avsiktligt för jag ville se om jag fick någon färg haha.

Idag vart det lite stugarbete igen sen har jag pluggat i solen :) fått mycket gjort och dagen har gått jätte sakta som den annars bara brukar göra när man vill att tiden ska gå fort så känns skönt :)

nu kör vi sista månaden innan studenten!


RSS 2.0